stemningsbilde
FORSIDENYHETERARRANGEMENTEROM OSSNYTTIGBILDERSPEIDERENNORD 2017DEBATTENGLISH

Start ny speidergruppe

Norges speiderforbund har aktive speidergrupper på flere hundre små og store steder i hele Norge, men kanskje finnes det likevel ingen gruppe i nærheten av der du bor.

Medlemsvekst er et av forbundets strategiske satsingsområder, og ønsker du å starte opp speiderarbeid, så kan både speiderkretsen og forbundskontoret bidra med god hjelp. I tillegg til en god mentorordning for nye speidergrupper er det også utviklet en oppstartspakke for disse.

Ta kontakt med forbundskontoret på tlf. 22 99 22 30 hvis du går med tanker om å starte speiderarbeid der du bor, slik at vi kan gi deg mer informasjon og hjelpe deg videre!


Foto: Birgitte Heneide

Søk i speiding.no
Googlesøk i speiding.no
Finn din speidergruppe
Vil du bli speider, men finner ikke en gruppe i nærheten. Sjekk ut våre kartsider hvor du enkelt kan søke deg frem til din nærmeste speidergruppe.
Politiattest
Forbundsmerket
På våre ressurssider om profilprogrammet kan du laste ned forbundsmerket, maler for brevark, presentasjoner og lese mer om bruk av farger og fonter.
Samarbeidspartnere
Norges speiderforbund | Besøksadresse: St. Olavs gate 25, 0166 Oslo | Postadresse: Postboks 6910 St. Olavs plass, 0130 Oslo | 22 99 22 30 | nsf@speiding.no