stemningsbilde
FORSIDENYHETERARRANGEMENTEROM OSSNYTTIGBILDERSPEIDERENNORD 2017DEBATTENGLISH

For foreldre

Er du speiderforelder har du kanskje mange spørsmål: Hva er egentlig speiding? Hva er inkludert i medlemskapet? Er barnet mitt forsikret på speiderturer? Hvor skal merkene sitte? Hva betyr "peff", patrulje, treningsprogram osv.?

Her har vi samlet nyttig informasjon om blant annet medlemskap, kontingent og forsikring:

Se også Ofte stilte spørsmål og speiderbasen.no.

Foto: Even Ellingsen.
Søk i speiding.no
Googlesøk i speiding.no
Finn din speidergruppe
Vil du bli speider, men finner ikke en gruppe i nærheten. Sjekk ut våre kartsider hvor du enkelt kan søke deg frem til din nærmeste speidergruppe.
Politiattest
Forbundsmerket
På våre ressurssider om profilprogrammet kan du laste ned forbundsmerket, maler for brevark, presentasjoner og lese mer om bruk av farger og fonter.
Samarbeidspartnere
Norges speiderforbund | Besøksadresse: St. Olavs gate 25, 0166 Oslo | Postadresse: Postboks 6910 St. Olavs plass, 0130 Oslo | 22 99 22 30 | nsf@speiding.no