stemningsbilde
FORSIDENYHETERARRANGEMENTEROM OSSNYTTIGBILDERSPEIDERENNORD 2017DEBATTENGLISH

Friluftsskole


Foto: Eva Cecilie Simensen

Hva er en friluftsskole?

Friluftsskolen er et tilbud til alle som er født i 2003-2007. I løpet av fem dager skal deltakerne få prøve en rekke lærerike og artige friluftslivsaktiviteter. Norges speiderforbund gjennomførte friluftsskoler for første gang i 2016 friluftsskole. Det vil bli arrangert nye friluftsskoler i 2017.

Aktiviteter
Friluftsskolen er et konsept utviklet i et samarbeid mellom Friluftsrådenes Landsforbund og Den Norske Turistforening. Noe er felles for alle friluftsskolene i hele landet: Allemannsrett, kart, leirliv, ferdsel og turer. I tillegg er det opp til hver enkelt friluftsskole og tilby lokalt tilpassede aktiviteter.

Arrangere friluftsskole?
Interessert i å arrangere friluftskole i kretsen/gruppa? Fyll ut dette søknadsskjemaet og send det til jorgen.moland@speiding.no innen 1. februar 2017 dersom dere ønsker å delta.

Våre friluftsskoler

Her finner du mer informasjon om friluftsskoler som var arrangert i 2016 i regi av eller i samarbeid med speidergrupper. Nye friluftsskoler bilir lagt ut i 2017:

Mer om friluftsskoler kan du lese på friluftsskole.no.
Søk i speiding.no
Googlesøk i speiding.no
Finn din speidergruppe
Vil du bli speider, men finner ikke en gruppe i nærheten. Sjekk ut våre kartsider hvor du enkelt kan søke deg frem til din nærmeste speidergruppe.
Politiattest
Forbundsmerket
På våre ressurssider om profilprogrammet kan du laste ned forbundsmerket, maler for brevark, presentasjoner og lese mer om bruk av farger og fonter.
Samarbeidspartnere
Norges speiderforbund | Besøksadresse: St. Olavs gate 25, 0166 Oslo | Postadresse: Postboks 6910 St. Olavs plass, 0130 Oslo | 22 99 22 30 | nsf@speiding.no