stemningsbilde
FORSIDENYHETERARRANGEMENTEROM OSSNYTTIGBILDERSPEIDERENNORD 2017DEBATTENGLISH

Organisasjon

Norges speiderforbund er en barne- og ungdomsorganisasjon som består av cirka 18 500 medlemmer. Medlemmene er organisert i rundt 450 lokale speidergrupper fordelt på kretser og korps. Norges speiderforbund er et av to speiderforbund i Norge, og utgjør sammen med KFUK-KFUM-speidere Speidernes fellesorganisasjon, som har i oppgave å utvikle og styrke speiderarbeidet i Norge.

Organisasjonsblomsten illustrerer hvordan organisasjonen er bygget opp. Mer om de forskjellige delene finner du i menyen til venstre.

Søk i speiding.no
Googlesøk i speiding.no
Finn din speidergruppe
Vil du bli speider, men finner ikke en gruppe i nærheten. Sjekk ut våre kartsider hvor du enkelt kan søke deg frem til din nærmeste speidergruppe.
Politiattest
Forbundsmerket
På våre ressurssider om profilprogrammet kan du laste ned forbundsmerket, maler for brevark, presentasjoner og lese mer om bruk av farger og fonter.
Samarbeidspartnere
Norges speiderforbund | Besøksadresse: St. Olavs gate 25, 0166 Oslo | Postadresse: Postboks 6910 St. Olavs plass, 0130 Oslo | 22 99 22 30 | nsf@speiding.no