stemningsbilde
FORSIDENYHETERARRANGEMENTEROM OSSNYTTIGBILDERSPEIDERENDEBATTENGLISH

Flotte muligheter for turer og leir

På denne siden finner du en oversikt over Norges speiderforbunds speiderhytter og leirsteder, samt speiderskuta "Havbraatt". Både speidere og andre er velkommen til å leie disse stedene og "Havbraatt" til helgesamlinger, leirer, kurs eller andre anledninger.

Norges speiderforbund eier et leirsted, et kurssted/hytte og speiderskuta "Havbraatt". Kapasitet, standard og muligheter for aktiviteter er forskjellig fra sted til sted, men alle er selvsagt godt egnet for variert speideraktivitet! For leie av speiderskuta "Havbraatt" gjelder egne bestemmelser. Alle steder drives og vedlikeholdes på dugnad av engasjerte medlemmer.

Informasjonen om speiderhytter og eiendommer finner du på disse sidene, samt på bookingsidene - se nedenfor. Ved leie vil det dessuten bli gitt enda mer detaljert informasjon.

Norges speiderforbund søker etter flere medlemmer til driftsstyret for Solstølen. Er du interessert, ta kontakt med Erik Bodahl-Johansen, leder for eiendomsstyret.

Ønsker du nærmere opplysninger, ta kontakt med Norges speiderforbund på telefon 22 99 22 30 eller e-post nsf@speiding.no.

Om bookingsystemet

Sjekk ut informasjon og bilder av eiendommene til Norges speiderforbund på http://booking.speiding.no.

Veiledning for å søke, navigere og sende forespørsel i bookingsystemet finner du her.

Etter hvert vil også kretser og grupper legge sine hytter i systemet.

Har din gruppe eller krets en hytte dere vil ha i bookingsystemet? Kontakt forbundskontoret på hjelp@speiding.no for mer informasjon.

Se informasjonsfilm om våre nasjonale eiendommer:

Søk i speiding.no
Googlesøk i speiding.no
Finn din speidergruppe
Vil du bli speider, men finner ikke en gruppe i nærheten. Sjekk ut våre kartsider hvor du enkelt kan søke deg frem til din nærmeste speidergruppe.
Utleiesteder
Politiattest
Forbundsmerket
På våre ressurssider om profilprogrammet kan du laste ned forbundsmerket, maler for brevark, presentasjoner og lese mer om bruk av farger og fonter.
Administrasjon
Gode verktøy for å gjøre papirspeidingen enklere.
Norges speiderforbund | Besøksadresse: St. Olavs gate 25, 0166 Oslo | Postadresse: Postboks 6910 St. Olavs plass, 0130 Oslo | 22 99 22 30 | nsf@speiding.no