stemningsbilde
FORSIDENYHETERARRANGEMENTEROM OSSNYTTIGBILDERSPEIDERENDEBATTENGLISH

Nyttig

Foto: Carl-Frederic Salicath.

På disse sidene finner du nyttig informasjon om ditt medlemsskap, administrasjon av gruppa, hvordan du kan kommunisere speidingen på en god måte, informasjon om program og ledelse, Norges speiderforbunds eiendommer og forskning og analyse.

Er du på jakt etter informasjon om treningsprogrammet og grunntreningen eller aktiviteter, fagstoff, tips til planlegging og gjennomføring av møter, turer og leire finner du denne informasjonen i Speiderbasen.

Her finnes nyttig informasjon for deg som er medlem i Norges speiderforbund.

Administrasjon
Her finner du som skal administrere en gruppe nyttig informasjon om blant annet støtteordninger, årsrapportskjemaet og min.speiding.no. Her finnes også informasjon om politiattest og reiseregningsskjemaet.

Kommunikasjon
Ønsker du å verve nye medlemmer eller få økt synlighet for gruppen. Informasjon om dette finner du på disse sidene.
Program og ledelse
På disse sidene vil du finne nyttig informasjon om prosjekter og hjelpemidler innen program og ledelse slik som Gruppelederens verktøykasse og Inspiratorene. Oversikt over kommende kurs finner du på www.speiding.no/arrangementer og på kretsenes hjemmesider.

Se også Speiderbasen for informasjon om treningsprogrammet, ledertreningen, arbeidsprinsipper og aktivitetstips.

Eiendommer til leie
Norges speiderforbund eier eiendommene Tredalen og Solstølen, samt speiderskuta "Havbraatt". Både speidere og andre er velkommen til å leie disse stedene og "Havbraatt" til helgesamlinger, leirer, kurs eller andre anledninger.

Forskning og analyse

Her finner du informasjon om aktive og gjennomførte spørreundersøkelser i Norges speiderforbund, resultatene av egne spørreundersøkelser og annen forskning og analyse som er nyttig for speidingen

Søk i speiding.no
Googlesøk i speiding.no
Finn din speidergruppe
Vil du bli speider, men finner ikke en gruppe i nærheten. Sjekk ut våre kartsider hvor du enkelt kan søke deg frem til din nærmeste speidergruppe.
Utleiesteder
Politiattest
Forbundsmerket
På våre ressurssider om profilprogrammet kan du laste ned forbundsmerket, maler for brevark, presentasjoner og lese mer om bruk av farger og fonter.
Administrasjon
Gode verktøy for å gjøre papirspeidingen enklere.
Norges speiderforbund | Besøksadresse: St. Olavs gate 25, 0166 Oslo | Postadresse: Postboks 6910 St. Olavs plass, 0130 Oslo | 22 99 22 30 | nsf@speiding.no