stemningsbilde
FORSIDENYHETERARRANGEMENTEROM OSSNYTTIGBILDERSPEIDERENFRILUFTSLIVETS ÅRDEBATTENGLISH
30.01.09 Gjør det - bare gjør det!
27.01.09 Ungdomsdelegat søkes!
23.01.09 Få ekstra penger gjennom Grasrotandelen
22.01.09 Finner du fram?
20.01.09 Speiderbasen - langt mer enn en nettside
19.01.09 Prøv Aftenpostens SPEIDER-QUIZ!
14.01.09 Krigen i Gaza - hva er det som skjer?
13.01.09 Gi oss dine ideer!
12.01.09 Fredfull markering
09.01.09 Kjelsåsspeiderne på direkten med NRK
07.01.09 Er du interessert i natur og miljø?
07.01.09 Få med deg et av årets beste lederkurs i februar
07.01.09 Roverne tok ikke juleferie
06.01.09 "Fjære" juledag
Enten man vinner eller ikke, er NM er veldig morsom opplevelse.

Påmeldingen til NM er åpen

Publisert: 03.05.2016 kl. 10:53 - sist oppdatert: 03.05.2016 kl. 12:46

Mange kretskonkurranser er gjennomført og patruljene som skal til NM er kåret. Nå kan de meldes på.

På NM, som i år skal være i Røyken i Buskerud, møter du både gamle og nye kjente. Her møtes de beste patruljene i landet til konkurranse, og får virkelig vist hvordan speiding kan utføres i praksis.

Etter kretskonkurranser rundt om i landet, er mange patruljer nå kvalifisert. Da er det klart for at gruppene kan melde dem på. Gruppeleder eller andre med tilgang på gruppenivå, kan foreta påmelding og husk at alle spørsmål må besvares. Det er lurt å lese gjennom informasjonen om påmelding i medlemssystemet før påmelding.

Påmelding for deltakere i Norges speiderforbund er nå åpen. Fristen er 18. mai.

Vi minner om at alle som skal til NM, unntatt konkurrerende patruljer, må ha registrert gyldig politiattest i medlemssystemet før arrangementet. Husk at det kan være opptil tre ukers behandlingstid hos politiet, så dette må gjøres snarest.

Aktiviteter på land og vann

I tillegg til selve konkurransen, blir det mye annen moro i løpet av helga. Følg med på nmispeiding.no og NM på Facebook for mer informasjon de neste ukene.

Fredag 10. juni starter Færderseilasen, der flere tusen seilbåter deltar. De vil passere tett på leirstedet og være imponerende å se på. Hvis du er interessert i å oppleve dem på nært hold, kan du bli med på en båttur ut i Oslofjorden fredag. Det er nok båter til å ta med dem som ønsker det, både NM-deltakere og ledere. Påmelding til båtturen skjer sammen med påmeldingen til NM.

Både fredag og lørdag vil det være leirbål med underholdning. En av årets MGP-deltakere, Freddy Kalas, vil avslutte leirbålet lørdag, og løfte alle til å gjøre en ekstra innsats i rundløypa søndag.

I fjor var det patruljen Flått fra Mandal KFUK-KFUM-speidere som vant NM.

Praktiske oppgaver er viktig i NM. Foto: Lars T. Røraas

Som forrige gang NM ble arrangert i Buskerud, er det på Skogsborg leirsted i Røyken det skjer Her er det både skog og sjø, et supert sted for et NM i speiding – gled deg!

Mer informasjon finner du på nmispeiding.no. Følg gjerne også NM på Facebook.

Les om tidligere NM-konkurranser her.

Tekst: Gro StrømsheimFoto: Hanna Mastad
Søk i speiding.no
Googlesøk i speiding.no
Speidermuseet
Norsk Speidermuseum gjør speiderhistorien levende.
Forbundsmerket
På våre ressurssider om profilprogrammet kan du laste ned forbundsmerket, maler for brevark, presentasjoner og lese mer om bruk av farger og fonter.
Samarbeidspartnere
Norges speiderforbund | Besøksadresse: St. Olavs gate 25, 0166 Oslo | Postadresse: Postboks 6910 St. Olavs plass, 0130 Oslo | 22 99 22 30 | nsf@speiding.no