stemningsbilde
FORSIDENYHETERARRANGEMENTEROM OSSNYTTIGBILDERSPEIDERENDEBATTENGLISH

Bestill Speiderkalenderen 2015!

Publisert: 19.09.2014 kl. 14:17 - sist oppdatert: 19.09.2014 kl. 14:26

Speiderkalenderen er en flott måte å profilere aktivitetene sine på, og samtidig skaffe inntekter til gruppa. Finn fram bildene fra speideråret som har gått, og velg ut flotte bilder til kalenderen!

Dere kan enten bestille en standardkalender med forbundets bilder, eller en lokalt tilpasset kalender med gruppas egne bilder av speidere og aktiviteter.

Stadig flere velger å bestille den lokalt tilpassede kalenderen. Her har gruppa mulighet til å profilere aktivitetene sine ved å velge flotte bilder som beskriver hva speiderne gjør på i løpet av året. Mange grupper tar gode bilder fra turer og andre aktiviteter speiderne er med på. Ta en kikk på disse, og velg ut bilder som passer for hver måned, i tillegg til et framsidebilde.

Speiderkalenderen bestilles i nettbutikken til Speider-sport.  Frist for bestilling av den lokalt tilpassede kalenderen er 1. oktober – bestillinger etter dette blir levert senere enn 1. november. Prisen for standardkalenderen er fra 50 kroner, mens prisen for lokalt tilpasset kalender er fra 53-60 kroner (minste antall kalendere er 150, ved bestilling av flere, blir stykkprisen lavere).

  • Informasjon om og bestilling av lokalt tilpasset kalender finner du her.
  • Informasjon om og bestilling av standardkalenderen finner du her.
|
Tekst: Bendik FjeldstadFoto: Ragnhild Langeland
Søk i speiding.no
Googlesøk i speiding.no
Speidermuseet
Norsk Speidermuseum gjør speiderhistorien levende.
Forbundsmerket
På våre ressurssider om profilprogrammet kan du laste ned forbundsmerket, maler for brevark, presentasjoner og lese mer om bruk av farger og fonter.
Samarbeidspartnere
Norges speiderforbund | Besøksadresse: St. Olavs gate 25, 0166 Oslo | Postadresse: Postboks 6910 St. Olavs plass, 0130 Oslo | 22 99 22 30 | nsf@speiding.no