Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /srv/www/fellesfiler/includes/mysql.include on line 5
stemningsbilde
FORSIDENYHETERARRANGEMENTEROM OSSNYTTIGBILDERSPEIDERENFRILUFTSLIVETS ÅRDEBATTENGLISH
Sommeren er best på bre! I juli kan du få så mye is du vil hvis du blir med på brekurs og brecamp.

Sommer + masse is = utfordrende speideropplevelser

Publisert: 16.04.2015 kl. 17:06 - sist oppdatert: 17.04.2015 kl. 12:33

Sommerens brekurs og brecamp på Norges største isbre, Jostedalsbreen, er et heftig tilbud til deg som er over 18 år og ønsker deg utfordringer og flotte naturopplevelser i sommer.

Påmeldingen til sommerens brekurs og brecamp er åpnet, og deltakere fra flere kretser har allerede meldt seg på / søkt om å delta. Brekurset er et av forbundets store kurs innen friluftsliv og ledelse, og tilbudet er så populært at instruktørene i sommer byr på to parallelle kurs og brecamp.

Kurset tilsvarer Norsk Fjellsportforums  grunnkurs bre, pluss litt til. Instruktørene er speidere som har tatt utdanning og er sertifisert som breførere. – Ledelse er et viktig element, understreker prosjektleder Morten Ødegaard. – Deltakerne bytter på å lede taulaget sitt. Det blir minst mulig rene teoriøkter – vi tar heller ting underveis når vi er ute på tur. Sikkerhet og veivalg vil også gå igjen i det meste vi gjør.


Morten Ødegaard vil ha deg med til Jostedalsbreen i juli. Foto: Stina Jenseth.

Morten Ødegaard har lang erfaring med å holde brekurs på sommeren i NSF-regi, men også på andre tider av året er han opptatt av is. Tidligere i år holdt han isklatrekurs for rovere og ledere på Rjukan.

Enten du har vært på bre før eller ikke, bli med til Jostedalen på kurs eller camp i sommer! Les mer her.
|
Tekst: Kirvil KaasaFoto: Morten Ødegaard
Søk i speiding.no
Googlesøk i speiding.no
Speidermuseet
Norsk Speidermuseum gjør speiderhistorien levende.
Forbundsmerket
På våre ressurssider om profilprogrammet kan du laste ned forbundsmerket, maler for brevark, presentasjoner og lese mer om bruk av farger og fonter.
Samarbeidspartnere
Norges speiderforbund | Besøksadresse: St. Olavs gate 25, 0166 Oslo | Postadresse: Postboks 6910 St. Olavs plass, 0130 Oslo | 22 99 22 30 | nsf@speiding.no