stemningsbilde
FORSIDENYHETERARRANGEMENTEROM OSSNYTTIGBILDERSPEIDERENNORD 2017DEBATTENGLISH

Medlemssystemet Min speiding

KLIKK PÅ BILDET FOR Å GÅ DIREKTE TIL MEDLEMSSYSTEMET!

Norges speiderforbunds medlemssystem, Min speiding, brukes til innmelding og registrering av informasjon om medlemmene våre, fakturering av medlemskap og påmelding til de fleste nasjonale arrangementer. Medlemssystemet gir også rapporter og statistikk.

Oppdatert informasjon finnes tilgjengelig for både gruppe, krets, korps og forbund på samme sted til samme tid. Alle endringer oppdateres med en gang. Trykk oppdater-pila i nettleseren eller F5 for å oppdatere endringer.

Medlemssystemet oppdateres og jobbes med kontinuerlig. Kanskje savner du noen funksjoner.
Kom veldig gjerne med tips, feilmeldinger, ideer og forslag til forbedringer eller nyutvikling.

Send e-post til hjelp@speiding.no.

Søk i speiding.no
Googlesøk i speiding.no
Administrasjon
Gode verktøy for å gjøre papirspeidingen enklere.
Norges speiderforbund | Besøksadresse: St. Olavs gate 25, 0166 Oslo | Postadresse: Postboks 6910 St. Olavs plass, 0130 Oslo | 22 99 22 30 | nsf@speiding.no